Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h

ساخت وبلاگ

Även om NHL-spelet ännu inte har börjat i den nya säsongen, kommer vi fortfarande att köpa NHL Ishockey Tröjor i förväg och hålla koll på de senaste nyhetea. Nyligen beslutade Brady Tkachuk, den 4: e övergripande plockningen i NHL Draft 2018, att underteckna ett kontrakt med senator Ottawa.

Han hade 31 poäng (åtta mål, 23 assisterar) i 40 matcher som nybörjare förra säsongen och ledde BU i assists och skott på mål (131). Tkachuk hjälpte också USA att vinna bronsmedalj vid 2018 IIHF World Junior Championship med nio poäng (tre mål, sex assists) i sju matcher. Vi är väldigt nyfiken på vilken Ottawa Senators hockeytröja Brady Tkachuk kommer att välja. Fortsätt sedan vara uppmärksam på hans dynamik.

American Hockey Hall of Fame och tidigare NHL-anfallare Keith sa att han är ett bra ba. Och han fattade också ett beslut efter att ha pratat med sin familj.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 250 تاريخ : 22 / 5 / 1397 ساعت: 7:53 PM

Mark Stone och senatorer kunde inte förhandla fram ett nytt kontrakt fram till 1 januari 2019. Men efter slutet av säsongen kan du bli en obegränsad friagent. Som senatorens veteran är han älskad av många fans. De köper alla NHL Ishockey Tröjor för att stödja honom.

För några dagar sedan skrev sten och senatorer ett kontrakt på ett år till 7,35 miljoner dollar. Generalchef Pierre Dorion sa. "Stone är en bra ledare på laget, en karaktär, en passionerad konkurrent och en begåvad tvåvägsspelare. Att underteckna honom är den första som fortsätter att förhandla om ett långsiktigt avtal i det nya året." Ett steg. Vi ser fram emot att skapa ett långsiktigt och framgångsrikt förhållande med Stone. "Stone är en bra spelare, är du redo att bära en Ottawa Senators hockeytröja för att titta på spelet?

Sten är käfiguren av senatorer. Sedan han gick i Ottawa på heltid i säsongen 2014-15, har han gjort minst 20 mål i varje NHLs fyra årstider.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 239 تاريخ : 13 / 5 / 1397 ساعت: 2:01 PM